Orăștie, str. Armatei, nr. 16
cod. 335700, Județul Hunedoara
secretariat.cfic.orastie@mai.gov.ro
Telefon  +40 254 241 990

Index articole


     Istorie, tradiții și valori în Poliția Română

     

    Directorul C.F.I.C. al M.A.I. Orăștie, domnul comisar-șef de poliție dr. Sorin-Călin Borzan, a fost prezent astăzi, miercuri, 10.05.2023, în mijlocul tinerilor, aflați la debutul carierei lor profesionale, prezenți la Stagiul de formare profesională „Etică și integritate organizațională în M.A.I.”.

    Tema dezbaterii a constat în prezentarea tradițiilor și valorilor structurilor de poliție și jandarmerie, precum și a simbolurilor naționale, îmbinând astfel tradițiile cu modernitatea pentru a oferi argumente asupra importanței integrității profesionale.


     Angajații M.A.I. din perspectiva jurnalistică

     
     Jurnalistul Sorin Blada, corespondent special al Agenției Naționale de Presă, Agerpres și președinte al filialei hunedorene a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, prezent în mijlocul participanților la Stagiul de formare profesionala „Etică și integritate organizațională în M.A.I.”.
     Având în vedere faptul că participanții la programul de formare profesională se află la început de carieră, jurnalistul a prezentat importanța abordării unui comportament etic și integru, cu respectarea valorilor morale, în îndeplinirea atribuțiilor profesionale, precum și necesitatea mediatizării exemplelor profesionale pozitive aduse la cunoștința cetățenilor prin intermediul mass-media.